EUROLEAGUE

Λο: "Δεν έχει τελειώσει η σειρά"

Λο: "Δεν έχει τελειώσει η σειρά"
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο μίλησε για το τρίτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Έισι Λο μίλησε στο ΑΜΠΕ για την τρίτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το δεύτερο παιχνίδι με την Εφές: " Το κλειδί ήταν τα ριμπάουντ. Όταν καταφέραμε να ελέγξουμε τον συγκεκριμένο τομέα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας, σταματήσαμε το δικό τους και είχαμε ένα εκπληκτικό κοινό να μας παρακινεί. Βέβαια, εκείνοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Αναμενόμενο, αφού έχαναν με 1-0 και ήταν μεγάλη ευκαιρία τους για το "break"! Όμως, η αντίδρασή μας ήταν η σωστή, δεν τα χάσαμε, παλέψαμε και γυρίσαμε γρήγορα το παιχνίδι υπέρ μας".

Για την πολυφωνία στο σκοράρισμα που έδειξε ο Ολυμπιακός: " Έχει τόσους μεγάλους παίκτες αυτή η ομάδα που δεν ξέρεις ποιος θα σκοράρει κάθε βραδιά. Έχεις τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, εμένα, τον Κάιλ Χάινς, τον Παπανικολάου, τον Περπέρογλου, τον Άντιτς. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ κι αυτό μας βοηθά πολύ. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος των επιτυχιών μας".

Για τη συνέχεια της σειράς στην Κωνσταντινούπολη: " Όμως, η σειρά δεν έχει τελειώσει. Τώρα πάμε στην έδρα τους, όπου θα έχουν εκείνοι το πλεονέκτημα του κόσμου τους. Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί παίζουμε πολύ καλά τώρα. Στόχος μας -χωρίς αμφιβολία- είναι να πετύχουμε μία τρίτη νίκη στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και να προκριθούμε στο Λονδίνο. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση τώρα όσον αφορά την πρόκριση στο φάιναλ φορ".

Για τη συνεισφορά του Δημήτρη Κατσίβελη: " Νομίζω το κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση. Είναι ένα νέο παιδί και χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όσο παίζει, τόσο καλύτερος θα γίνεται. Διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένας πόιντ γκαρντ. Μπορεί να πασάρει εξαιρετικά, να σουτάρει, είναι πολύ αθλητικός, πιέζει στην άμυνα. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να "χτίσει" την αυτοπεποίθησή του και όπως είπα αυτό θα γίνει μόνο μέσα από χρόνο συμμετοχής. Έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του".

Για τις επιτυχίες που έχει ζήσει εδώ και δύο χρόνια στον Ολυμπιακό: " Αυτά ονειρεύεται κάθε παίκτης: τίτλους, φάιναλ φορ, τελικούς. Η αλήθεια είναι πως απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ στον Ολυμπιακό. Είμαστε ένα γκρουπ παικτών χωρίς εγωισμούς, συνεργαζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε το σωστό σύστημα κάθε φορά για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν εκπληκτική αίσθηση πέρυσι να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη και γι’ αυτό επέλεξα να παραμείνω εδώ για μία ακόμη σεζόν. Είμαστε περίπου οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι, είχαμε και φέτος τα σκαμπανεβάσματά μας όπως πέρυσι και ας ελπίσουμε πως θα έχουμε και το ίδιο αποτέλεσμα".

Για τον Παναθηναϊκό και το "break" στη Βαρκελώνη: " Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρωνόμαστε σ’ αυτούς. Μόνο σ’ εμάς. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αγώνα με την Εφές και με τον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούμε, όταν θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά για το ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ