EUROLEAGUE

Η ξεχωριστή τελετή της EuroLeague προς τιμήν του Μάικ Τζέιμς για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης

Η ξεχωριστή τελετή της EuroLeague προς τιμήν του Μάικ Τζέιμς για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης
PRINT SCREEN

Η EuroLeague τίμησε με μια ξεχωριστή τελετή, πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, την ανάδειξη του Μάικ Τζέιμς σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία στη EuroLeague, αφού στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη στις 7 Μαρτίου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί της λίστας των σκόρερ στη διοργάνωση, προσπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη.

Πριν από το τζάμπολ του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού της Μονακό μετά από την ιστορική βραδιά του Αμερικανού, η EuroLeague επιφύλασσε στον γκαρντ των Μονεγάσκων μια ξεχωριστή τελετή, με την οποία τον τίμησε για το σπουδαίο επίτευγμά του.

Ειδικότερα, προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο video στο cube του γηπέδου στο οποίο πρωταγωνίστησαν τόσο πρώην συμπαίκτες του, όπως οι Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης και Τορνίκε Σενγκέλια, όσο και η οικογένειά του, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον σταρ της Μονακό. Ακολούθησε η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας και του συλλεκτικού πλαισίου που περιέβαλε το δίκτυ του αγώνα στο οποίο σκόραρε το καλάθι που τον ανέδειξε σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία, από τον πρόεδρο των Μονεγάσκων, Αλεκσέι Φεντορίτσεβ και από τον CEO της EuroLeague, Παούλιους Μοντεγιούνας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ