ΟΠΑΠ FINAL 8

LIVE Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών

FINAL 8          (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
FINAL 8 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming την συνέντευξη Τύπου του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με την συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR, Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ Betsson, Περιστερίου bwin, Προμηθέα Πάτρας και Πανιωνίου, καθώς και του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού και των Εσπερίδων.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming την συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, καθώς και αυτή του Κυπέλλου Γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ θα συμμετάσχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός AKTOR, Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ Betsson, Περιστέρι bwin, Προμηθέας Πάτρας και Πανιώνιος, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών θα αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός και οι Εσπερίδες.

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ