ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Διαμαντόπουλος, Σταύρου και Τρίγκας από την Uber Arena: Πίστη για ελληνικό τελικό στο Βερολίνο

Διαμαντόπουλος, Σταύρου και Τρίγκας από την Uber Arena: Πίστη για ελληνικό τελικό στο Βερολίνο

Η αποστολή του SPORT24, Παντελής Διαμαντόπουλος, Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας, έφτασε στο Βερολίνο και μας έβαλε σε ρυθμούς Final Four, με ένα ωραίο video έξω από την επιβλητική Uber Arena.

Το Βερολίνο αρχίζει σιγά, σιγά να ζει σε ρυθμούς Final Four και η αποστολή του SPORT24 βρίσκεται ήδη εκεί.

Παντελής Διαμαντόπουλος, Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας είχαν το πρώτο ραντεβού για το 2024 με την Uber Arena, μας έδωσαν χρώμα μπάσκετ και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ο τελικός της Κυριακής θα έχει ελληνικό χρώμα.

Παράλληλα σχολίασαν την ένταση έξω από το ξενοδοχείο των αποστολών ανάμεσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και τον Αταμάν και εξήγησαν ότι Παρασκευή και Κυριακή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα κάθονται αρκετά κοντά.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ