ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λιόλιος για πρόκριση Εθνικής στο Παγκόσμιο: "Έχουν γίνει τραγικά πράγματα, είναι ώρα για πράξεις"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Βαγγέλης Λιόλιος EUROKINISSI SPORTS

Έντονα συναισθήματα για τον Βαγγέλη Λιόλιο, με τη δήλωσή του μετά από την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 να δείχνει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα.

Έκρηξη συναισθημάτων το βράδυ της Δευτέρας (15/11) για τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, που με δήλωσή του αρχικά μοίρασε συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και στη συνέχεια έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. "Δεν γίνεται ποιος θα πάει στις εθνικές ομάδες να εξαρτάται από τους συλλόγους" ήταν το σχόλιό του, αφού προηγουμένως ευχαρίστησε όσους οργανισμούς έστειλαν τους αθλητές τους για να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια στο δρόμο προς τα γήπεδα της Ασίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Λιόλου:

"Η ομάδα έδειξε σήμερα ότι όταν υπάρχουν δυσκολίες, ξέρει να ανταποκρίνεται. Αυτό είναι ομάδα. Σήμερα η νίκη που μας οδηγεί στο Παγκόσμιο, είναι επιτυχία της Ελλάδας, όχι μόνο της ομάδας. Το ελληνικό μπάσκετ το είχε ανάγκη και θα μας δώσει την ευκαιρία να πάμε παραπέρα. Σε αυτό το κομμάτι της επιτυχίας οι βασικοί πρωταγωνιστές πέρα από τους παίκτες και το προπονητικό σταφ είναι οι ομάδες, που έχουν τους παίκτες σε τέτοια κατάσταση.

Επισήμως ευχαριστώ όλες τις ομάδες που έχουν δώσει τους παίκτες τους. Θέλουμε να συνεχίσουμε έναν διάλογο για να κάνουμε το μπάσκετ πιο δυνατό και να στοχεύσουμε στο μέλλον. Έχουν γίνει τραγικά πράγματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν γίνεται ποιος θα πάει στις εθνικές ομάδες να εξαρτάται από τους συλλόγους. Δεν μου αρέσουν τα ευχολόγια, είναι ώρα για πράξεις. Εγώ προσωπικά θα προχωρήσω σε πράξεις".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ