ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιόγας: "Ο χρόνος δουλεύει για εμάς"

Λιόγας: "Ο χρόνος δουλεύει για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Δημήτρης Λιόγας τονίζει πως η ομάδα του θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη

Να ξεχάσει την ήττα από τον ΚΑΟΔ θέλει ο Ηλυσιακός ο οποίος θα βρεθεί στο "Ζηρίνειο" για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Κηφισιά το απόγευμα (22/2, 4μ.μ.).

Ο Δημήτρης Λιόγας στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, σχολίασε ότι η ομάδα του "καίγεται" για βαθμούς και πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη.

"Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, με βαθύ ρόστερ και σωστή προπονητική κατεύθυνση", σχολίασε ο Δημήτρης Λιόγας και συνέχισε:

"Η ανάγκη μας όμως για βαθμούς μας υποχρεώνει, παρά τα μεγάλα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, να διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας. Θεωρώ ότι ο χρόνος δουλεύει για μας, αφού με τις προσθήκες που κάναμε η ομάδα θα βοηθηθεί".

Από την πλευρά του ο Έρικ Ντίβεντορφ που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, αναφέρει: "Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό κι ανταγωνιστικό, όμως είμαι προετοιμασμένος και αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ