ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Όλες οι μεγάλες στιγμές..."

Λινάρδος: "Όλες οι μεγάλες στιγμές..."
INTIME SPORTS

Με την ίδια μαχητικότητα που πάλεψαν όλη τη σεζόν θα αγωνιστεί το Μαρούσι απέναντι στον ΚΑΟΔ (16:00, 24/03), τόνισε ο Νίκος Λινάρδος. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (16:00, 24/03).

" Είναι το προτελευταίο παιχνίδι δει της ομάδας μας στην Α1 και όσο πλησιάζουμε στο τέλος, περνάνε, από το μυαλό μου όλες οι μεγάλες στιγμές που έχει προσφέρει από το 1998 που επέστρεψε στους μεγάλους", δήλωσε ο Λινάρδος και συμπλήρωσε:

" Από την άλλη, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο υποβιβασμός ήταν θέμα χρόνου από την στιγμή που δεν υπήρχαν οι δυνατότητες να στηριχθεί έστω και στοιχειωδώς η φετινή προσπάθεια. Με την ίδια μαχητικότητα που παλέψαμε όλη την σεζόν με την ίδια θέλουν ένα τελειώσουμε. Για την αξιοπρέπεια και του κλαμπ, αλλά και όλων όσων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην την αφήσουν να διαλυθεί".

Δεμερτζής: "Δεν αλλάζει τίποτα"

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμερτζής ανέφερε: " Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Στόχος μας παραμένει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, που ειδικά στην έδρα του δείχνει πιο δυνατός. Ελπιζουμε να βοηθήσουμε να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ