NBA

Λίλαρντ: "Θέλω ο Τζέισον Κιντ να είναι ο επόμενος προπονητής των Μπλέιζερς"

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς Ⓒ 2021 CRAIG MITCHELLDYER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ δεν έκρυψε την προτίμησή του για τον αντικαταστάτη του Τέρι Στοτς στον πάγκο των Μπλέιζερς, δηλώνοντας ότι θέλει ο Τζέισον Κιντ να είναι ο επόμενος προπονητής του Πόρτλαντ.

Η απομάκρυνση του Τέρι Στοτς από τον πάγκο των Μπλέιζερς έπειτα από 9 χρόνια είναι ακόμα "νωπή", αλλά ο Ντέμιεν Λίλαρντ κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα. Και ξεκαθάρισε ποιος θέλει να είναι ο επόμενος προπονητής του: Ο Τζέισον Κιντ.

Ο σταρ των Μπλέιζερς ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Κρις Χέινς του Yahoo!Sports σχετικά με το ποιος θα ήθελε να είναι ο αντικαταστάτη του Στοτς και δεν κρύφτηκε καν, λέγοντας τα πάντα σε μερικές λέξεις: "Ο Τζέισον Κιντ είναι ο άνθρωπος που θέλω".

Ο Λίλαρντ έχει εξαιρετική σχέση με τον Κιντ εδώ και χρόνια, αφού είναι και οι δύο από το Όκλαντ, με τον σταρ των Μπλέιζερς να σέβεται τον Hall of Famer γκαρντ - και νυν ασίσταντ κόουτς των Λέικερς - αφού αγωνιζόταν στην ίδια θέση με αυτόν.

Ο Κιντ - ο οποίος στο παρελθόν έχει καθίσει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο των Νετς και των Μπακς - αναμένεται πάντως να είναι περιζήτητος το φετινό καλοκαίρι, αφού οι Σέλτικς ήδη φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει μετά την αναβάθμιση του Μπραντ Στίβενς από την θέση του προπονητή σε αυτή του Προέδρου.

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ