ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεσόρ για τη βιντεοκλήση με τον Αβράμοβιτς: "Οικογένεια μου αρκετοί παίκτες της Παρτίζαν, τώρα δίνω τον ιδρώτα μου για τον Παναθηναϊκό"

Ο Ματίας Λεσόρ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Ο Ματίας Λεσόρ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπασκόνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Λεσόρ στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπασκόνια αναφέρθηκε και στην βιντεοκλήση που είχε με τον Αβράμοβιτς μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ματίας Λεσόρ που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Μπασκόνια παραχώρησε συνέντευξη μετά το τέλος της αναμέτρησης στη "NOVA" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βιντεοκλήση που είχε με τον Αβράμοβιτς μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ερυθρού Αστέρα και προκάλεσε αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια.

Ο Γάλλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τόνισε πως απλά σήκωσε ένα τηλέφωνο, χαρακτήρισε "αδέρφια" του πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρτίζαν και τόνισε πως τώρα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για το τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ήμουν σπίτι μου, με πήρε ο φίλος μου τηλέφωνο και εγώ απλά σήκωσα το τηλέφωνο. Δεν ήταν κάτι παραπάνω απ' αυτό. Χάρηκα για αυτούς και τη νίκη που πήραν. Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό αλλά θα τους υποστηρίζω όταν παίρνουν μια σημαντική νίκη κόντρα στον μεγαλύτερο τους αντίπαλο.

Δεν παρακολουθώ τα σόσιαλ ξέρω πως έχει γίνει λίγη φασαρία όμως. Έγινε απλά αυτό, δεν θα πρέπει να το πάρουν αλλιώς. Αισθάνομαι σαν αδέρφια μου πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες μου στην Παρτίζαν. Αδέφια για μια ζωή. Τώρα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, είμαι εδώ, κάνω ότι πρέπει και δίνω και την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μου για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός".

Για τα ρεκόρ του και την ενέργεια:

"Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Έκανα απλά τη δουλειά μου. Ελπίζω να τα πάω και καλύτερα στη συνέχεια".

Για τον Μήτογλου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μήτογλου. Μας έλειψε πολύ στην αρχή της σεζόν. Μας δίνει και αυτός ενέργεια. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, έκανε κάποιες προπονήσεις, ξέρω ότι παίζει και πονάει. Μας βοήθησε στα ριμπάουντ, είναι αλτρουιστής και χαίρομαι που έχει επιστρέψει".

Για την γρήγορη ενσωμάτωση του:

"Αλλάζω ομάδα κάθε χρόνο. Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που έμεινα σε δύο ομάδα. Είμαι συνηθισμένος στο να αλλάζω ομάδες, οπαδούς, προπονητές, οργανισμούς. Το έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ίσως μου αρέσει να ταξιδεύω.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

"Ναι έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Μας κέρδισαν στο ΟΑΚΑ μπροστά στους φιλάθλους μας, μας κέρδισαν στο Σούπερ Καπ και θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς. Αυτή η νίκη ίσως μας δώσει περισσότερη ενέργεια. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η νίκη για τους οπαδούς μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ