ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεσόρ: "Δεν είναι ρεαλιστικό να έχεις 3 παίκτες στην κορυφαία πεντάδα της EuroLeague"

Λεσόρ: "Δεν είναι ρεαλιστικό να έχεις 3 παίκτες στην κορυφαία πεντάδα της EuroLeague"
VAGGELIS STOLIS

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ο Ματίας Λεσόρ τόνισε ότι ο κόσμος πάντα θα διαφωνεί για τις κορυφαίες πεντάδες της EuroLeague, προσθέτοντας ότι δεν θα ήταν ρεαλιστικό να περίμενε κάποιος να δει τρεις παίκτες της ίδιας ομάδας στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν.

Ο Ματίας Λεσόρ - και ο Κέντρικ Ναν - ψηφίστηκαν ως μέλη της κορυφαίας πεντάδας της EuroLeague για την σεζόν 2023/24. Ο Γάλλος σέντερ ξέρει ότι αρκετοί διαφώνησαν (άλλοι γενικά και άλλοι πιο συγκεκριμένα) για την επιλογή που έγινε. Κάποιοι ήθελαν περισσότερους παίκτες της ίδιας ομάδας στην 1η πεντάδα, άλλοι ήθελαν απλώς... άλλους παίκτες. Ξέρει όμως ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο κόσμος είναι να αποδεχθεί την κατάσταση.

Ο ψηλός των "πράσινων" παραδέχθηκε με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ότι αναγνωρίζει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. Τόνισε όμως ότι ενώ είναι λογικό κάποιοι να πιστεύουν ότι ίσως η σύσταση των ομάδων έπρεπε να είναι διαφορετική, θα πρέπει να πουν και ποιος ή ποιοι παίκτες θα έπρεπε να τεθούν εκτός, καθώς και ότι δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένει κάποιος τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα στην κορυφαία πεντάδα ή στην δεύτερη πεντάδα.

Αναλυτικά ο Γάλλος σέντερ δήλωσε:

"Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην EuroLeague και πάντα θα υπάρχει κόσμος που δεν θα συμφωνεί με τις πεντάδες. Είδα κάποια σχόλια όπου αναφέρονταν πέντε διαφορετικά ονόματα. Εντάξει, αλλά ποιον θα έβγαζαν εκτός; Πάντα συμβαίνει αυτό. Όλα αυτά είναι απόψεις και ο καθένας έχει την δική του.

Το να είχαμε τρεις παίκτες στην κορυφαία πεντάδα δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό, δεν νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά. Το να έχεις δύο ή τρεις παίκτες στην πρώτη πεντάδα μου φαίνεται τρελό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ