ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεπενιώτης: "Περίπου το 20% των εισιτηρίων του Final Four έχουν πάει σε Έλληνες, θα προσπαθήσουμε πολύ για κάτι έξτρα"

Λεπενιώτης: "Περίπου το 20% των εισιτηρίων του Final Four έχουν πάει σε Έλληνες, θα προσπαθήσουμε πολύ για κάτι έξτρα"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, απάντησε στην κάμερα της NOVA στην πιο κρίσιμη ερώτηση των ημερών. Αυτή που αφορά στα δεδομένα για τα εισιτήρια του Final Four.

Ο Νίκος Λεπενιώτης ρωτήθηκε στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε μετά από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη για τα δεδομένα των εισιτηρίων εν όψει του Final Four. Το μυαλό όλων των φίλων του Ολυμπιακού άλλωστε είναι σε αυτό ακριβώς: πώς θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε μάλιστα πως ήδη το 20% των εισιτηρίων της Uber Arena έχει καταλήξει σε ελληνικά χέρια, με τους ερυθρολεύκους να κάνουν προσπάθειες για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μαγικά χαρτάκια.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

"Θεωρώ πως η λέξη "εισιτήριο" θα είναι μαγική. Η ενημέρωση που έχουμε πως το 20% των εισιτηρίων έχουν πάει ήδη σε Έλληνες. Θα προσπαθήσουμε πολύ, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Θα κάνω μια πρόβλεψη, πιστεύω πως θα έχουμε πάνω από 3.000 φίλους του Ολυμπιακού. Θεωρώ πως οι οπαδοί θα μοιραστούν ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ