ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Προτεραιότητά μου το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά το τέλος του Game 6 με τους Σανς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά το τέλος του Game 6 με τους Σανς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λίγο μετά από τον αποκλεισμό των Λέικερς (με 4-2 από τους Σανς) από την επόμενη φάση των playoffs, μίλησε για την επόμενη μέρα δίνοντας προτεραιότητα στο Space Jam 2 και όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγη ώρα μετά από την ήττα-αποκλεισμό από τους Σανς, ο σούπερσταρ του NBA και τον Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δίνοντας προτεραιότητα στο Space Jam 2.

"Ήταν μία σκληρή σειρά. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στην off season είναι το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες".

Και συνέχισε: "Δεν χρειάζομαι κίνητρο από κανέναν σε αυτό το πρωτάθλημα. Παρακινώ μόνος μου τον εαυτό μου. Έχω κίνητρο λόγω των παιδιών μου, της οικογένειάς μου και λόγω της αγάπης μου γι' αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όμως υπάρχουν μερικά "νέα όπλα" σε αυτό το παιχνίδι. Οι Ντέβιν Μπούκερ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζ Μοράντ και τόσα άλλα παιδιά που είναι κάτω από 22 και 23 ετών είναι ξεχωριστά. Ο Τζέισον (Τέιτουμ) δεν με άφησε να ξεχάσω πόσο ξεχωριστός είναι. Αυτοί οι τύποι είναι υπέροχοι και το παιχνίδι θα είναι πάντα σε καλά χέρια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο Game 6 με τους Σανς, ο "Βασιλιάς" μέτρησε 29 πόντους από 8/16 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 4/6 βολές, με 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ, ενώ σε ολόκληρη τη σεζόν σε 45 παιχνίδια, είχε κατά μέσο όρο 25 πόντους, 7.8 ασίστ, 7.7 ριμπάουντ, με 36.5% στα σουτ τριών πόντων.

Παρεμπιπτόντως, αυτή η χρονιά θα είναι η πρώτη που θα δούμε τελικούς χωρίς κανέναν από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι μετά το 2010. Δηλαδή έπρεπε να περάσουν συνολικά 11 χρόνια για να μην δούμε σε τελικούς τόσο τον σούπερσταρ των Λέικερς, όσο τον ηγέτη των Γουόριορς ή και τους δύο μαζί. Να θυμίσουμε μάλιστα ότι εκείνη τη χρονιά η ομάδα του LA είχαν κερδίσει τους Σέλτικς με 4-3.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ