ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Τραμπ: "Αν ο ΛεΜπρόν έχει σκεφτεί να γίνει γυναίκα, τον θέλω στην ομάδα μου"

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς © 2022 ASHLEY LANDIS / AP IMAGES

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Νεμπράσκα ανέφερε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς δηλώνοντας πως θα τον ήθελε στην δική του γυναικεία ομάδα μπάσκετ σε περίπτωση ο "Βασιλιάς" έχει σκεφτεί να αλλάξει φύλο.

Μία ιδιαίτερη πρόταση έκανε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Νεμπράσκα στο πλαίσιο της πολιτικής του καμπάνιας "Save America".

Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, που τόνισε πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον σταρ των Λέικερς, δεν δίστασε να του κάνει πρόταση αλλαγής φύλου, λέγοντας μάλιστα πως σε περίπτωση που το έκανε θα τον ήθελε στην δική του ομάδα μπάσκετ γυναικών.

"Θα πω αυτό στον ΛεΜπρόν Τζέιμς που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα του πω: 'ΛεΜπρόν έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις γυναίκα; Γιατί αν ναι τότε σε θέλω στη δική μου γυναικεία ομάδα μπάσκετ".

Πολύς κόσμος γέλασε, άλλοι τον αποδοκίμασαν. Το σίγουρο είναι πως η πρόταση του Τραμπ στον ΛεΜπρόν να τον πάρει την δική του γυναικεία ομάδα μπάσκετ σε περίπτωση που αποφάσιζε να αλλάξει φύλο δεν πέρασε για ακόμα μία φορά ασχολίαστη στην Αμερική, με τον πρώην Πρόεδρο να εκφράζει τις απόψεις του με ιδιαίτερο και προσβλητικό τρόπο.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ