NBA

Ο ΛεΜπρόν θύμισε... Ρόκυ: "Έβλεπα τρία καλάθια, απλώς σημάδεψα το μεσαίο"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε για το buzzer-beater τρίποντο-μαχαιριά που σημείωσε κόντρα στους Γουόριορς ότι εκείνη την στιγμή έβλεπε... τρία καλάθια λόγω ενός χτυπήματος στο μάτι και απλώς σημάδεψε το μεσαίο, θυμίζοντας τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο "Ρόκυ 4"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε το μεγαλύτερο σουτ του αγώνα στην νίκη των Λέικερς με 103-100 επί των Γουόριορς στο play-in τουρνουά που τους έστειλε στα playoffs, ευστοχώντας σε buzzer-beater τρίποντο από τα 9 μέτρα. Το πραγματικά ενδιαφέρον ωστόσο είναι πως όταν σούταρε έβλεπε τρία καλάθια!

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Τζέιμς κλήθηκε να περιγράψει την φάση, αναφέροντας ότι λόγω ενός χτυπήματος στο μάτι - απόρροια ενός φάουλ του Ντρέιμοντ Γκριν λίγα λεπτά νωρίτερα - έβλεπε τρεις στεφάνες στην μπασκέτα και απλώς σημάδεψε την μεσαία, θυμίζοντας μια αντίστοιχη σκηνή από το "Ρόκυ 4", όπου ο Σιλβέστερ Σταλόνε λέει σε μία διακοπή ότι βλέπει... τρεις Ιβάν Ντράγκο (τον οποίο υποδυόταν ο Ντολφ Λούγκρεν) και τον συμβουλεύουν να σημαδεύει τον μεσαίο.

"Έχω δουλέψει πολύ στο παιχνίδι μου. Μετά το φάουλ του Ντρέιμοντ έβλεπα τρία καλάθια και απλώς σημάδεψα το μεσαίο και ευστόχησα" δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν για να προσθέσει: "Έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση, όπου έχω χτυπήσει στο μάτι. Ήθελα απλώς να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Ξέρω ότι το βράδυ θα πονάω, αλλά ήθελα να πάρουμε την νίκη

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του ΛεΜπρόν, με την απάντησή του για το τελευταίο σουτ να έρχεται λίγο μετά το 1ο λεπτό:

Δείτε την χαρακτηριστική σκηνή από το "Ρόκυ 4":

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν από το φάουλ του Γκριν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ