NBA

Λέικερς - Θάντερ: Τα συγκλονιστικά τελευταία λεπτά

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ σε αγώνα των Θάντερ με τους Λέικερς
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ σε αγώνα των Θάντερ με τους Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Το τρίποντο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ από το logo. Τα μεγάλα τρίποντα του Καρμέλο Άντονι που δεν έφταναν. Ο καθοριστικός Λου Ντορτ και ο μοιραίος Ράσελ Γουέστμπρουκ. Δείτε όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά στο Λ.Α, στην μεγάλη νίκη των Θάντερ με 107-104 επί των Λέικερς.

Οι Θάντερ έδειξαν ξανά ότι έχουν βρει το κουμπι των Λέικερς, νικώντας τους με 107-104 στο Λος Άντζελες επιστρέφοντας από το -19, μόλις μία εβδομάδα μετά την νίκη τους με 123-115 με ανατροπή 26 πόντων. Και το έκαναν δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος.

Τα τελευταία 2.5 λεπτά του αγώνα τα είχαν όλα για τους Θάντερ, που είδαν τον Κέντρικ Γουίλιαμς να ευστοχεί σε μεγάλο τρίποντο από την γωνία, τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να ευστοχεί σχεδόν από το κέντρο βουβαίνοντας το γήπεδο, αλλά και τον Καρμέλο Άντονι να πάει να τους κλέψει την μπουκιά από το στόμα, αφού έβαλε ξανά τους Λέικερς στο ματς με δύο μεγάλα τρίποντα. Στο τέλος όμως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ φόρεσε τον μανδύα του μοιραίου για τους γηπεδούχους, κάνοντας αρχικά λάθος στο 101-103 και αστοχώντας στο φινάλε του αγώνα σε τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση.

Δείτε το VIDEO με όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ