NBA

Λέικερς - Γκρίζλις: Ένταση και επεισόδια στο ημίχρονο, ο Σαρπ τα έβαλε με τους παίκτες του Μέμφις

Ένταση στο ημίχρονο του ματς ανάμεσα στους Λέικερς και Γκρίζλις
Ένταση στο ημίχρονο του ματς ανάμεσα στους Λέικερς και Γκρίζλις PRINT SCREEN

Άναψαν τα αίματα στο ημίχρονο του Λέικερς - Γκρίζλις, με τις φωνές του Σάνον Σαρπ να προκαλούν ένθερμο επεισόδιο και τους ψυχραιμότερους να "σβήνουν" τη φωτιά.

Οι Γκρίζλις έμοιαζαν ικανοί να φύγουν μ' ένα τεράστιο διπλό από το Λος Άντζελες, φτάνοντας τις δώδεκα σερί νίκες. Ο ενθουσιασμός ωστόσο αποδείχθηκε κακός σύμβουλος, με τους Λέικερς να γυρίζουν το ματς και να επικρατούν 122-121.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πίεση και η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και ήταν αδύνατον να αποφευχθεί το επεισόδιο που ξέσπασε στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο πλέον σχολιαστής, Σάνον Σαρπ, θέλησε να υπερασπιστεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από τη θέση του στα courtseats και φωνάζοντας στον Ντίλον Μπρουκς.

Οι παίκτες των Γκρίζλις βλέποντας το σκηνικό έσπευσαν να ζητήσουν τον λόγο, με τον Στίβεν Άνταμς να βγαίνει μπροστά, την ώρα που ο πατέρας του Τζα Μοράντι, κατευθύνθηκε επίσης προς το μέρος του Σαρπ.

Ο Σαρπ απομακρύνθηκε από την Crypto.com Arena και οι ψυχραιμότεροι κατεύνασαν τα πνεύματα. "Ο Μπρουκς άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου και είπα: "Δεν θέλετε αυτά τα προβλήματα". Και τότε ο Τζα βγήκε από το πουθενά μιλώντας. Σίγουρα δεν ήθελε αυτά τα προβλήματα. Μετά ήρθε ο μπαμπάς και προφανώς δεν ήθελε κανένα πρόβλημα. Μην αφήσετε αυτούς τους ανόητους να σας ξεγελάσουν τώρα", είπε ο Σαρπ μετά από το περιστατικό.

TAGS NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ