NBA

Λέικερς: Χωλαίνοντας τελείωσε το ματς με τους Χιτ ο Ντέιβις

Λέικερς: Χωλαίνοντας τελείωσε το ματς με τους Χιτ ο Ντέιβις
Ο Άντονι Ντέιβις με αντίπαλο τον Τζίμι Μπάτλερ AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Άντονι Ντέιβις ολοκλήρωσε το Game 5 με τους Χιτ με εμφανείς πόνους, απόρροια δύο διαφορετικών τραυματισμών μέσα στο παιχνίδι.

Οι Λέικερς ηττήθηκαν με 108-111 από τους Χιτ στο Game 5 των τελικών, ωστόσο εξακολουθούν να προηγούνται με 3-2. Την ίδια στιγμή δε, μάλλον αισθάνονται τυχεροί που ο Άντονι Ντέιβις απέφυγε τα χειρότερα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις που φάνηκε να τραυματίζεται.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο σταρ των Λέικερς τραυματίστηκε στο δεξί πόδι όταν σε μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ο Αντρέ Ιγκουοντάλα τον βρήκε κατά λάθος με το πόδι του στο ύψος του αχίλλειου τένοντα, σκορπώντας την ανησυχία.

Ο Ντέιβις αποχώρησε από το παιχνίδι - αλλά δεν πήγε στα αποδυτήρια - επιστρέφοντας στο παρκέ στην δεύτερη περίοδο για να συνεχίσει. Λίγο πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου ωστόσο φάνηκε να "γυρίζει" τον αριστερό του αστράγαλο, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει κουτσαίνοντας τον αγώνα, στον οποίο ειχε 28 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Οι Λέικερς δεν δείχνουν πάντως να ανησυχούν ενόψει του Game 6 των τελικών, θεωρώντας προς το παρόν ότι ο Ντέιβις δεν έχει κάτι σημαντικό.

Δείτε τον τραυματισμό του Ντέιβις στο πρώτο δωδεκάλεπτο:

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ