ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Ο Σάββας Καμπερίδης πήρε προαγωγή ως head coach

Λαύριο: Ο Σάββας Καμπερίδης πήρε προαγωγή ως head coach
INTIME SPORTS

Το Λαύριο επισημοποίησε την προαγωγή του Σάββα Καμπερίδη στη θέση του head coach, μετά από την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη με προορισμό το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δημιούργησε κενό στον πάγκο του Λαυρίου. Ένα κενό το οποίο θα καλυφθεί εκ των έσω. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο Σάββας Καμπερίδης πήρε προαγωγή στη θέση του head coach, κάνοντας ντεμπούτο απέναντι στους πράσινους το απόγευμα της Κυριακής 17 Απριλίου στις 17:00. Εξάλλου, στο επιτελείο του Λαυρίου προστίθεται ο Δημήτρης Μισιακός.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Σάββας Καμπερίδης.

Επίσης, η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Δημήτρη Μισιακό, ως μέλος του τεχνικού τιμ μαζί με τους Σάκη Γιαννακόπουλο και Γιώργο Καραμαλέγκο.

Προπονητές, παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η φετινή αγωνιστική χρονιά, βάζοντας τις βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ