ΠΑΟΚ

Λαβ: "Ο διαιτητής όφειλε να σφυρίξει, η ιστορία τελείωσε"

Ο Λαβ σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ο Λαβ σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Ζερμέιν Λαβ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το περίφημο αντικανονικό μπλοκ του Ντάριλ Μέικον και το λάθος του Ηλία Κορομηλά.

Ο Ζερμέιν Λαβ ήταν το... θύμα του 3ου προημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι το δικό του λέι απ ήταν αυτό που αποτέλεσε το σημείο συζήτησης και διαμαρτυριών από την πλευρά της ομάδας του. Ένα λέι απ, που δεν μέτρησε ποτέ υπέρ του ΠΑΟΚ, αφού οι διαιτητές του αγώνα θεώρησαν ως νόμιμο το αντικανονικό μπλοκ του Ντάριλ Μέικον.

Δύο μέρες μετά απ' όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ο Ζερμέιν Λαβ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη συγκεκριμένη φάση, αλλά και την κίνηση του Ηλία Κορομηλά να απολογηθεί για το λάθος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στο "Pick N Roll" της Cosmote TV:

"Προς υπεράσπισή του, ίσως δεν ήταν στο καλύτερο σημείο του γηπέδου. Αισθάνομαι όμως ότι στο τέλος της ημέρας, αν πρόκειται για κάτι τόσο οριακό, οφείλεις να σφυρίξεις. Αυτή είναι η γνώμη μου. Η ιστορία έχει τελειώσει τώρα. Ο διαιτητής πήρε την ευθύνη, αναγνώρισε το λάθος του, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ιστορία. Εμείς αποκλειστήκαμε, κι η ΑΕΚ συνεχίζει στα playoffs. Ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε στα τελευταία 40'' του αγώνα; Ο διαιτητής πήρε την ευθύνη, κι εμείς προχωράμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ