ΑΕΛ

Λάτσιος: "Ποδοπατήθηκε το δικαίωμα των οικογενειών"

Λάτσιος: "Ποδοπατήθηκε το δικαίωμα των οικογενειών"
New Image

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Νέαπολης

Ο Γιάννης Λάτσιος αφού αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του καδίκασε τα επεισόδια. " Κατ’ αρχήν θέλω να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας που ξεπέρασαν το σοκ από την πρωτόγνωρη για γήπεδο μπάσκετ ατμόσφαιρα και μας χάρισαν μια ακόμη επιτυχία.

Μια επιτυχία που δικαιώνει πρώτιστα τον καθημερινό τους ιδρώτα και την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" και συνέχισε: " Είναι σαφές ότι καταδικάζουμε κάθε μορφής αντιαθλητική συμπεριφορά και δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προστατεύσουμε το μπάσκετ και τον Ελληνικό αθλητισμό από τον μεταφερόμενο θερμοκεφαλισμό.

Είμαι απόλυτα υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και ανθρώπων και η άποψή μου στηρίζεται στις αρχές του αθλητικού ιδεώδους και της δημοκρατίας. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι αυτή η ελευθερία δεν μπορεί να αποτελεί τελικά τροχοπέδη της προόδου και καταπάτηση των δικαιωμάτων της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Γιατί χθες ποδοπατήθηκε κυριολεκτικά το δικαίωμα των εκατοντάδων Λαρισινών οικογενειών να μπορούν να παρακολουθήσουν με άνεση και χωρίς προβλήματα το υψηλής ποιότητας αθλητικό θέαμα που προσφερόταν από τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που, εκτός από την δυναμική τους παρουσία, επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας και με τις συμβουλές της Αστυνομικής Διεύθυνσης και των υπευθύνων της ομάδας μας βοήθησαν να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς άλλα δυσάρεστα γεγονότα.

Ειδικότερα θα ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κ.κ. Φασούλα Ηλ., πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και Καλογερόπουλο Θ. αντιπρόεδρο της ΚΑΕ που σήκωσαν επιτυχώς το βάρος της διοικητικής προσπάθειας για την συνεργασία με τους φιλάθλους μας.

Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης καθώς και τον κάθε αστυνομικό χωριστά που με εξαιρετική τακτική προστάτευσαν τη διαδικασία της τήρησης της τάξης. Τέλος πρέπει να συγχαρώ τους διαιτητές και τον κομισάριο του αγώνα που διαχειρίστηκαν τις δύσκολες στιγμές με ιδανικό τρόπο.

Όσον αφορά στην ΚΑΕ ΑΕΚ θέλω να τονίσω ότι μας συνδέουν άρρηκτοι, φιλικοί και αθλητικοί δεσμοί που δεν μπορεί να διαταραχθούν από εξωγενείς παράγοντες και πιστεύω πως από κοινού θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την διατήρηση του υψηλού αθλητικού πνεύματος στο μπάσκετ".














TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ