EUROLEAGUE

Λάσο: "Πολλά περισσότερα από σκόρερ ο Κάρολ"

Λάσο: "Πολλά περισσότερα από σκόρερ ο Κάρολ"

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο εξήγησε πως ο Τζέισι Κάρολ δεν είναι μια... απλή μηχανή παραγωγής πόντων. "Νιώθουμε ασφαλείς, όταν είναι στο παρκέ"

Δεν είναι ότι "πετάει" φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ότι... δεν μπορεί να αμυνθεί η Λαμποράλ Κούτσα, με τους 95.5 πόντους που έχει δεχθεί φέτος, κατά μ.ο. ανά αγώνα να αποδεικνύουν του λόγου το αληθέ

Εν πάση περιπτώσει, το 105-72 της "βασίλισσας" επί των Βάσκων (βλ. +33) ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά που έχει πάρει στην ισπανική λίγκα (με το τωρινό σύστημα), μετά το +57 επί της Μπανταλόνα, της σεζόν 2007-08 και αυτό που είχε να πει ο Πάμπλο Λάσο, ήταν ότι "είμαι χαρούμενος που παίξαμε στο ίδιο επίπεδο, για 40'".

Σε 15 ημέρες η Ρεάλ πήρε (σε δυο ματς) το SuperCopa, πήγε μέχρι το Πεκίνο όπου έδωσε δυο ματς, έκανε πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα και έδωσε και δυο αγώνες για την ισπανική λίγκα και για αυτό έχει βρει ρυθμό. Ή τουλάχιστον αυτό είπε ο προπονητής της. "Για αυτό και από την αρχή του ματς με τη Λαμποράλ είχαμε δύναμη στην άμυνα και την επίθεση. Πήραμε το προβάδισμα νωρίς, αλλά δεν χαλαρώσαμε ποτέ".

Σε ό,τι αφορά τον Τζέισι Κάρολ και το ρεσιτάλ στα τρίποντα, (6/7 τρίποντα, στη β' περίοδο, πριν τελειώσει με 25 πόντους) εξήγησε ότι "ήταν ο πρώτος σκόρερ μας, στην preseason. Δούλεψε πολύ αυτό το καλοκαίρι, αλλά να είστε σίγουροι πως μας δίνει πολλά περισσότερα από πόντους. Ξέρει πολύ καλά όλα τα plays, αλλά και τι πρέπει να κάνει για να ευστοχήσει (για να αποφύγει τυχόν τάπες). Με εκείνον στο παρκέ, νιώθουμε ασφάλεια. Είμαι χαρούμενος για τον Τζέισι. Κάποιες φορές, παίκτες σαν και εκείνον χρειάζονται ματς σαν και αυτό που είχε σήμερα".

*Πριν το τζάμπολ, ο Λάσο πήρε το βραβείο Trofeo AEEB-Díaz Miguel, το οποίο απονέμεται στον καλύτερο προπονητή κάθε σεζόν (για τη 2012-2013) και ψηφίζουν τα μέλη του συνδέσμου των κόουτς, στην Ισπανία.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ