EUROLEAGUE

Λάσο: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Λάσο: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Ο κόουτς της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο τόνισε πώς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έμεινε ικανοποιημένος από την επιστροφή των παικτών του στο ματς, ενώ πρόσθεσε ότι όσα ακούστηκαν περί επιλογής αντιπάλου είναι βλακείες.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μείωσε πλέον τη σειρά σε 2-1, ενώ οι Ισπανοί έχασαν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" την πρόκριση τους στο φάιναλ-φορ.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ήθελε το αποτέλεσμα και κατάφερε να επιβληθεί στα περισσότερα κομμάτια της αναμέτρησης. Σταδιακά εμείς καταφέραμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα και στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου διότι ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται τον τίτλο του και θεωρώ ότι παίξαμε καλά", ανέφερε αρχικά ο Λάσο.

Για το ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, αλλά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες: " Αυτό είναι το μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός έλεγξε όπως είπα πολλά πράγματα στο ματς, αλλά εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε. Το παιχνίδι έτσι, κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Το μπάσκετ είναι ένα σπορ που πρέπει να ελέγξεις πολλά πράγματα, δεν μετράνε οι αριθμοί. Τώρα θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι τον επόμενο αγώνα. Σεβόμαστε το Ολυμπιακό που υπερασπίζεται τον τίτλο του, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Για το αν διάλεξε αντίπαλο στα προημιτελικά: " Αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό. Επιτρέψτε μου να πω ότι είναι ηλίθιο. Προσπαθούμε να παίξουμε και να κερδίσουμε τον κάθε αγώνα. Πώς μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο σαν τον Ολυμπιακό; Η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη από εμάς και νίκησε. Σεβόμαστε και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι σπουδαίες ομάδες, αυτά είναι βλακείες δεν έχω να πω κάτι".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ