EUROLEAGUE

Λάσο για την επιστροφή στη Μαδρίτη: "Ελπίζω να με βοηθήσει η τύχη"

12/10/2023 Panathinaikos Vs Bayern Munich for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
12/10/2023 Panathinaikos Vs Bayern Munich for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ώρα της επιστροφής του Πάμπλο Λάσο στη Μαδρίτη με την ιδιότητα του αντιπάλου πλησιάζει και ο πολύπειρος τεχνικός της Μπάγερν ξέρει ότι τον περιμένει ένα συναισθηματικό βράδυ,

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (14/12, 21:45) στη 14η αγωνιστική της EuroLeague και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Πάμπλο Λάσο θα επιστρέψει στο WiZink Center ως αντίπαλος, έπειτα από 11 γεμάτα χρόνια που πέρασε εκεί ως προπονητής της βασίλισσας. Ο πολύπειρος τεχνικός γνωρίζει ήδη ότι η εν λόγω αποστολή θα είναι δύσκολη και γεμάτη συναισθήματα.

"Η Ρεάλ σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Πέρασα εκεί πολλά χρόνια. Απέκτησα πολλές εμπειρίες. Πήρα πολλές νίκες. Κατέκτησα την EuroLeague. Είναι σχεδόν όλη η ζωή μου. Πέρασα εκεί 11 χρόνια. Είναι πολύς καιρός. Σίγουρα θα με καταβάλουν τα συναισθήματα πριν το παιχνίδι. Πάντα πριν το παιχνίδι.

Θα είμαι ευθύς στην απάντησή μου. Αν σκέφτομαι να κερδίσω τη Ρεάλ κάθε φορά που παίζω απέναντί της και χάνω όλα τα άλλα παιχνίδια της σεζόν, θα είμαι πολύ χαζός. Είναι σημαντικός να ξέρεις ότι θα έχεις συναισθήματα. Αλλά την ίδια στιγμή, πρέπει να ξέρεις ότι θα τα κάνεις πέρα και θα παίξεις έναν ακόμα αγώνα μπάσκετ.

Όταν θα αντιμετωπίσω τον Τσους Ματέο ή οποιονδήποτε άλλο προπονητή, θα του ευχηθώ καλή τύχη, όπως πάντα. Όχι μόνο για το εκάστοτε παιχνίδι, αλλά γενικά για το μέλλον. Όμως ελπίζω η τύχη να με βοηθήσει λίγο εκείνη την ημέρα, σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Γιουλ είναι φίλος μου. Το ίδιο και ο Ρούντι, ο Καμπάσο, ο Ντεκ. Σίγουρα. Είχα εξαιρετική σχέση μαζί τους. Με όλους τους παίκτες που έχω κοουτσάρει. Αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί ίσως θελήσουν να παίξουν πραγματικά καλά εναντίον μου και είναι εξαιρετικοί παίκτες. Ελπίζω να είναι αγχωμένοι και να μην παίξουν τόσο καλά. Το πιο σημαντικό που αποκόμισα είναι αυτές οι φιλίες με τους παίκτες. Στο τέλος αυτό μένει. Αυτές οι σχέσεις. Χαίρομαι πολύ που θα έχω σχέσεις εκεί για όλη μου τη ζωή", ανέφερε ενδεικτικά ο κόους Λάσο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ