EUROLEAGUE

Λάσο: "Ένας Έλληνας μάς είπε ότι μοιάζαμε με κότες"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε σε μία ατάκα που του είπε ένας Έλληνας για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ματς και στάθηκε στην ενέργεια των παικτών του στο δεύτερο αγώνα.

Η εικόνα του πρώτου και του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τη Ρεάλ περιγράφτηκε με μία ατάκα από τον Πάμπλο Λάσο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός κόουτς χρησιμοποίησε μία ατάκα που του είπε ένα Έλληνας φίλαθλος που διατηρεί ένα μαγαζί δίπλα στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η αποστολή της Ρεάλ.

Ποια ήταν αυτή; Ότι οι παίκτες του στο πρώτο ματς "έμοιαζαν με κότες". Αντίθετα, όπως επεσήμανε ο Λάσο στο ματς της Πέμπτης (19/4) οι παίκτες της Ρεάλ ήταν πιο αποφασιστικοί και διάβασαν καλύτερα στο παιχνίδι φτάνοντας έτσι στη νίκη με 89-82 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA αμεσως μετά το τέλος του αγώνα: "Μερικές φορές το μπάσκετ είναι τόσο εύκολο όσο και δύσκολο. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε δύο ημέρες. Στο προηγούμενο ματς η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Είχαμε το προαίσθημα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Ένας Έλληνας που είχε ένα μαγαζί δίπλα στο ξενοδοχείο μας είπε ότι μοιάζαμε με κότες. Μοιάζαμε σαν να μη θέλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι σήμερα παίξαμε με περισσότερο πάθος. Αντιδράσαμε σωστά σε όλες τις καταστάσεις του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Μείναμε όμως ενωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε το προβάδισμα για τη νίκη. Όπως είπα και νωρίτερα η σειρά είναι ακόμα στην αρχή. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ