ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λαρεντζάκης: "Κέρδισα το στοίχημα με τον Βεζένκοφ!"

Λαρεντζάκης: "Κέρδισα το στοίχημα με τον Βεζένκοφ!"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης περνάει καλά στον Κολοσσό και αυτό... βγαίνει στον κόσμο. Χθες (17/10) πέτυχε 25 πόντους κόντρα στο Ρέθυμνο και μιλάει στο Sport24.gr για το κερδισμένο στοίχημα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ!

Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Βενετόκλειο ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και το Ρέθυμνο Cretan Kings, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε επικυρώσει, ουσιαστικά, την κορυφαία εμφάνισή του με τη φανέλα των "θαλασσί".

Οι Ροδίτες του Άρη Λυκογιάννη επικράτησαν με σκορ 80-67 και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον 22χρονο γκαρντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking)!

Καθόλου άσχημα για τον Λαρεντζάκη, ο οποίος συνεχίζει από πέρσι στην ομάδα μαζί με τους Μανωλόπουλο, Λίντεν και εξηγεί ότι " ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα ξεκίνησε χθες για εμάς μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Επρόκειτο για ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως το Ρέθυμνο. Ξέρεις, τέτοιες νίκες σε κάνουν πιο δυνατό, σε βοηθούν να δέσεις σαν σύνολο".

"Σάσα, θα σε κερδίσω και στους πόντους"

Ζητήσαμε από τον γκαρντ του Κολοσσού να συγκρίνει την περσινή ομάδα της Ρόδου που έφτασε ως τα playoffs και νίκησε τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά, με την εφετινή βερσιόν. "Οι παίκτες που ήλθαν πέρσι ήταν όλοι τους εξαιρετικά παιδιά.Το κλίμα ήταν πολύ καλό και αυτό έβγαινε στο γήπεδο. Όπως έλεγε και ο κόουτς Λυκογιάννης, «οι παίκτες άρπαζαν αμέσως όλες τις πληροφορίες!». Μάς έλεγε κάτι και το κάναμε κατά γράμμα! Φέτος ο Κολοσσός άλλαξε κατά 80%. Ίσως και να ήλθαν πιο καλοί παίκτες αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα".

Εν συνεχεία, ο Λαρεντζάκης αποκάλυψε τον επόμενο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει το δεύτερο στοίχημα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ! " Πλέον θέλω να κερδίσω τον Σάσα και στους πόντους (γέλια)! Μιλήσαμε χθες μετά το παιχνίδι. Έβγαλα 38 στο ranking κι εκείνος είχε βγάλει 34 πριν φύγει για την Μπαρτσελόνα! Τώρα θέλω να τον ξεπεράσω και στο σκοράρισμα! Είχε πετύχει 29 πόντους ενώ εγώ έβαλα 25. Που θα πάει, θα τον περάσω κι εκεί (γέλια)! Έφυγε και μου άφησε τα... ηνία, επομένως θα προσπαθήσω να τον ξεπεράσω".

Λαρεντζάκης: "Κέρδισα το στοίχημα με τον Βεζένκοφ!"
VICTOR SALGADO

"Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε"

Με τι θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν; "Το ζητούμενο για τον Κολοσσό είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται! Βέβαια, σε μια ομάδα όπως εδώ όπου η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και το σταφ αξίζουν πολλά περισσότερα όμως δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε! Το ίδιο κάναμε και πέρσι, κοιτάζαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και φτάσαμε ως τα playoffs.

Εξάλλου το πρωτάθλημα της Basket League είναι πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες πλην Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού έχουν ανέβει αρκετά και ελπίζω ο κόσμος να το καταλάβει και να γεμίζει τα γήπεδα! Υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες και πλέον δεν υπάρχει η χαώδης διαφορά με τους μεγάλους. Για παράδειγμα, ο Άρης κόντραρε τον Παναθηναϊκό στο Παλέ. Η διαφορά είναι πλέον πιο... ήπια".

"Ο Μάικ είναι παλικάρι"

Η αναμέτρηση του Κολοσσού με το Ρέθυμνο στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Καμπερίδη, ο οποίος προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ σε προσπάθειά του να καρφώσει, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού. "Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μάικ, ήμασταν μαζί τρία χρόνια συμπαίκτες στις Εθνικές ομάδες. Θέλω να του πω ότι δεν είναι τίποτα, αυτά μπορούν να συμβούν. Του εύχομαι να γυρίσει υγιής το συντομότερο δυνατό. Είναι παλικάρι και θα τα κατάφερει!".

Λαρεντζάκης: "Κέρδισα το στοίχημα με τον Βεζένκοφ!"
INTIME SPORTS

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ