ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαρεντζάκης: "Στο σουτ του Σλούκα είχα ήδη περάσει τις πινακίδες"

Λαρεντζάκης: "Στο σουτ του Σλούκα είχα ήδη περάσει τις πινακίδες"
PRINTSCREEN

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε ενόψει του Game 4 με την Φενέρμπαχτσε (5/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν την σειρά στην Κωνσταντινούπολη, ενώ πρόσθεσε ότι στο νικητήριο καλάθι του Σλούκα είχε περάσει... προ πολλού τις πινακίδες.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πανηγύρισε - όπως όλοι στον Ολυμπιακό - το buzzer beater του Κώστα Σλούκα που έδωσε την νίκη στους "ερυθρόλευκους" στο Game 3 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αλλά πλέον εστιάζει στο Game 4 (5/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Αποστολή Κωνσταντινούπολη: Χάρης Σταύρου

Ο διεθνής γκαρντ αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα, ανέφερε ότι είχε ήδη... περάσει τις πινακίδες πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια του ηγέτη του Ολυμπιακού στο νικητήριο buzzer-beater και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει την σειρά στο Game 4, μην έχοντας καν στο μυαλό του το Game 5 στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά ο Λαρεντζάκης δήλωσε:

Για το Game 4 και αν θα επηρεαστούν οι ομάδες από το πώς τελείωσε το Game 3: "Θα ειναι διαφορετικός αγώνας, αλλά πιστεύω ότι αυτή η νίκη που κάναμε χθες θα μας δώσει εξτρα ψυχολογία. Η Φενερ έχει μία έξτρα πίεση, γιατι αν χασει θα μείνει εκτός. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και πλάνο για να κάνουμε ακόμα μία νίκη".

Για το πώς ο Ολυμπιακός έχει δείξει χαρακτήρα (και) φέτος στα δύσκολα: "Η αλήθεια είναι πως όταν έρχονται τα δύσκολα δείχνουμε χαρακτηρα, ότι η ομάδα έχει ψυχή. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς,. Το αυριανό ματς όμως έιναι τελικός".

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο Game 4: "Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τον ρυθμό και να επιτεθούμε με μεγάλες επιθέσεις, γιατί η Φενέρ έχει κάποια αδυναμία σε αυτό το κομμάτι".

Για το νικητήριο καλάθι του Σλούκα: "Έχουμε παιδιά με τεράστιο ταλέντο, ειδικά ο Σλούακς έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι ένας από τους 3 καλύτερους πλέι-μεικερ στην Ευρώπη. Αυτοί οι παίκτες βγαίνουν μπροστά στο τέλος".

Για την αντίδρασή του στο καλάθι του Σλούκα: "Είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Του είχαμε πει να σουτάρει αυτός και μας δικαίωσε"

Για το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός σε σχέση με το Game 2: "Δεν έχουν aλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που έπρεπε να αλλάξει ήταν τα ριμπάουντ και ο ρυθμός. Ελέγξαμε το αμυντικό ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα σημείο που έπαιξε ρόλο για το παιχνίδι".

Για το πόσο θα σταθεί ο Ολυμπιακός στο Game 3: "Πλέον, στο επίπεδο που βρισκόμαστε, κάθε μερα ειναι ξεχωριστή. Έγινε χθες, πανηγυρίσαμε μέχρι το φαγητό. Σήμερα το ξεχνάμε και συνεχίζουμε έχοντας στο μυαλό μας το αυριανό παιχνίδι".

Για το αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται την πιθανότητα του Game 5 στο ΣΕΦ: "Δεν σκεφτόμαστε καν το 5ο ματς, παρά μόνο το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε και να τελειώσουμε την σειρά εδώ".

Για το τι έγινε στο τελευταίο τάιμ-άουτ: "Με τόσους παλμούς που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή και με το καλάθι που είχε βάλει ο Γκούντουριτς, ήμασταν σε σοκ. Ο κόουτς μας ηρέμησε, είπε το πλάνο και το ταλέντο κάποιων παικτών οδήγησε σε αυτό το καλάθι".

Δείτε την εκπομπή "Show Must Go On":

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ