ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπροβίτολα για Καμπάσο: "Χάρη σε εκείνον είμαι αυτός που είμαι σήμερα, παλεύουμε μαζί από τα 17 μας"

Λαπροβίτολα για Καμπάσο: "Χάρη σε εκείνον είμαι αυτός που είμαι σήμερα, παλεύουμε μαζί από τα 17 μας"
PRINT SCREEN

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα αναδείχθηκε MVP στη νίκη της Μπαρτσελόνα στο classico με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αργεντινός μίλησε με υπέροχα λόγια για τον συμπατριώτη του, Φακούντο Καμπάσο.

Στα "μπλαουγκράνα" βάφτηκε το classico της Κυριακής (7/4) ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς και κλήθηκε να μιλήσει στο flash-interview του συνδρομητικού καναλιού Movistar μετά από τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός στάθηκε στην άριστη σχέση που διατηρεί με τον συμπατριώτη του, Φακούντο Καμπάσο, με τον οποίο "παλεύουν" στα παρκέ από τα 17 τους χρόνια, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος γκαρντ της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο Λαπροβίτολα δεν δίστασε να πλέξει και το εγκώμιο του αντιπάλου του στη Ρεάλ, τονίζοντας αφενός ότι είναι ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός στην Ευρώπη και αφετέρου ότι σε εκείνον οφείλει την πορεία του στο μπάσκετ.

"Ο Φάκου (σ.σ. Καμπάσο) είναι ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός στην Ευρώπη. Παλεύω μαζί του από όταν ήμουν 17 χρόνων (σ.σ. γέλια). Οπότε δεν με εκπλήσσει ούτε το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται, ούτε η διάρκεια σε όλα αυτά που κάνει. Πιστεύω ότι χάρη σε εκείνον είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ