ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Δεν είναι αποδεκτό να χάνουμε από την Ρεάλ Μαδρίτης με αυτόν τον τρόπο"

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξή του στο L'Esportiu de Catalunya, μίλησε για την ήττα των μπλαουγκράνα από την Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four αλλά και την οικονομική κατάσταση της καταλανικής ομάδας.

Λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του Final Four στο Βελιγράδι, ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη στο L'Esportiu de Catalunya, εκεί όπου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό των μπλαουγκράνα στον ημιτελικό από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Βαρκελώνης αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Το ότι φτάσαμε μέχρι το Final Four είναι πολύ θετικό. Ωστόσο δεν είναι αποδεκτό να χάνουμε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον τρόπο που χάσαμε. Πρέπει να πούμε ευχαριστώ στον Μίροτιτς για όλα όσα προσφέρει στην ομάδα, έκανε ένα καλό παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι. Η κατάσταση δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Φτάσαμε ως το Βελιγράδι και κερδίσαμε την τρίτη θέση κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον θα δούμε πως θα πάει στα playoffs της Liga Endesa.

Θέλω να δω πως θα τελειώσει η σεζόν και ύστερα θα αποφασίσω για το αν θα γίνει μείωση του μπάτζετ μας. Πρέπει να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ