ΑΡΗΣ

Λαμβάνει άμεσα μέτρα η ΚΑΕ Άρης

Λαμβάνει άμεσα μέτρα η ΚΑΕ Άρης
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως θα αλλάξει τακτική όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας στο Nick Galis Hall, εκφράζοντας παράλληλα τη διάθεση να εξαλείψει τις συμπεριφορές των οπαδών της που κάνουν κακό στην ομάδα.

Τα μικρής έκτασης επεισόδια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προκάλεσαν, πέραν της προσωρινής διακοπής, την αντίδραση του Σταύρου Κοντονή, όσο και της ΚΑΕ ΑΕΚ . Από την πλευρά της, η διοίκηση του Άρη θέλησε να απολογηθεί δημόσια για όσα έγιναν χθες (19/5) το βράδυ στο Nick Galis Hall και να επισημάνει πως θα αλλάξει η κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια των "κίτρινων".

Αναλυτικά:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. απολογείται ειλικρινά για τις μεμονωμένες επεισοδιακές συμπεριφορές των οπαδών της και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη να τις εξαλείψει. Για το λόγο αυτό ανακοινώνει στους φιλάθλους της ότι στους εναπομείναντες αγώνες των playoffs δεν θα χρησιμοποιηθούν οι θέσεις στο παρκέ, (courtside seats) προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια και η τάξη των αγώνων αυτών. Οι φίλαθλοι - δικαιούχοι αυτών των προνομιακών θέσεων θα τοποθετηθούν σε θέσεις στην θύρα των επισήμων για τους συγκεκριμένους αγώνες που εκκρεμούν. Επίσης, θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το παρκέ, ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και στους πάγκους των ομάδων".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ