ΙΚΑΡΟΣ

Κυρίτσης: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Κυρίτσης: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κυρίτσης όντας σε εξαιρετική μέρα, βοήθησε τον Ίκαρο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας τον Απόλλωνα Πατρών

Με υπομονή και δουλειά, ο Ίκαρος Καλλιθέας μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Κυρίτση.

Ο τελευταίος ήταν εκπληκτικός στη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα, την Δευτέρα το βράδυ, πετυχαίνοντας 23 πόντους σε 33 λεπτά συμμετοχής.

"Πρώτα απ' όλα ήταν επιτυχία της ομάδας, καθώς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με το δεξί. Έχουμε δουλέψει πολύ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και μολονότι ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, παρουσιάσαμε κάποια καλά στοιχεία και φυσικά κάποια αρνητικά, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο 30χρονος γκαρντ και συνέχισε:

"Σε ότι αφορά την διάκριση μου, πρώτα απ' όλα ανήκει στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου. Το βασικό για μένα είναι ότι βοήθησα τον Ίκαρο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για τον Ίκαρο και θεωρώ ότι αν συνδυάσουμε την σκληρή δουλειά με την υπομονή, μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ