ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Στις 12 Φεβρουαρίου η κοινή συνέντευξη Τύπου για Final Eight Ανδρών και τελικό Γυναικών

EUROLEAGUE 2023-2024 /  - .  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η ΕΟΚ όρισε ημερομηνία για την συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, η οποία θα είναι κοινή για το Final Eight των Ανδρών και τον τελικό των Γυναικών και θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Στις 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, η οποία θα έιναι κοινή τόσο για το Final Eight των Ανδρών, όσο και για τον τελικό των Γυναικών. Το παρών θα δώσουν οι αρχηγοί και οι προπονητές των οκτώ ομάδων του Final Eight, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους φιναλίστ του τελικού των Γυναικών.

Τα ζευγάρια για το Final Eight είναι τα εξής:

Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών έχει κλείσει ήδη θέση ο Παναθηναϊκός και ο δεύτερος φιναλίστ θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Ελευθερία Μοσχάτου - Εσπερίδες Καλλιθέας.

Το Final Eight των Ανδρών είναι προγραμματισμένο για τις 15-18 Φεβρουαρίου στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών θα κάνει τζάμπολ την ίδια μέρα με τον τελικό των Ανδρών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η αντίστροφη μέτρηση για ένα τετραήμερο-γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ έχει ήδη αρχίσει. Από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου, η τελική φάση του ΟΠΑΠ Final 8 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», ενώ φέτος-για πρώτη φορά-θα διεξαχθεί παράλληλα και ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, την ίδια ημέρα με αυτόν των Ανδρών (18/2).

Η κοινή συνέντευξη Τύπου, με εκπροσώπηση και από τις δέκα ομάδες, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Marriott (Λεωφόρος Συγγρού 385).

Παρόντες θα είναι οι αρχηγοί και προπονητές των οκτώ ομάδων που θα λάβουν μέρος στο ΟΠΑΠ Final 8, Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος, όπως επίσης οι αρχηγοί και προπονητές των δύο φιναλίστ του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του νικητή του σημερινού ημιτελικού ανάμεσα σε Ελευθερία Μοσχάτου και Εσπερίδες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ