ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Παναθηναϊκός AKTOR και AEK Betsson ταξίδεψαν με την ίδια πτήση για Κρήτη

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Οι αποστολές του Παναθηναϊκού AKTOR και της ΑΕΚ Betsson ταξίδεψαν μαζί για το Ηράκλειο ενόψει της συμμετοχής τους στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2), όπου μάλιστα θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο προημιτελικό (15/2, 18:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24). Δείτε τα VIDEO του SPORT24.

Αντίπαλοι στο παρκέ, αλλά συνταξιδιώτες έξω από αυτό. Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και της ΑΕΚ Betsson ο λόγος, οι οποίοι ταξίδεψαν με την ίδια πτήση για το Ηράκλειο ενόψει της συμμετοχής τους στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2), όπου μάλιστα θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο προημιτελικό (15/2, 18:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24).

Αποστολή Ηράκλειο: Βασιλική Καραμούζα

Οι αποστολές των δύο ομάδων βρέθηκαν από το πρωί στο αεροδρόμιο, έχοντας μάλιστα και κάποια κοινά "πηγαδάκια".

Δείτε τα VIDEO του SPORT24:

Η άφιξη του Κώστα Σλούκα και η selfie που έβγαλε με θαυμαστή του.

Η άφιξη του Εργκίν Αταμάν:

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της ΑΕΚ Betsson και ο Μάριους Γκριγκόνις του Παναθηναϊκού AKTOR κάθονται μαζί και μιλάνε:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ