ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, οδηγίες της ΕΟΚ προς τους φιλάθλους: "Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό καθώς και διακριτικά ομάδων"

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, οδηγίες της ΕΟΚ προς τους φιλάθλους: "Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό καθώς και διακριτικά ομάδων"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις οδηγίες προς τους φιλάθλους ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, τονίζοντας ότι απαγορεύεται η ανάρτηση πανό και διακριτικά ομάδων

Το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο βρίσκεται προ των πυλών και η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις οδηγίες προς τους φιλάθλους, γνωστοποιώντας μεταξύ άλλων ότι απαγορεύεται η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό, καθώς και τα διακριτικά των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τζάμπολ του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα γίνει αύριο (15/2) και θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τον ΟΠΑΠ τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Οι φίλαθλοι και η παρουσία τους είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ και η αστυνομία παρακαλούν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00, δύο ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο και με επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την αστυνομία. Επίσης, απαγορεύεται η ανάρτηση οποιοδήποτε πανό καθώς και διακριτικά ομάδων. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ