ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Με Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR, με Κουζμίνσκας η ΑΕΚ Betsson

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Με Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR, με Κουζμίνσκας η ΑΕΚ Betsson
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα παραταχθούν Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ Betsson στη μεταξύ τους συνάντηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Χαμόγελα για Εργκίν Αταμάν και Ηλία Ζούρο για δύο σημαντικές επιστροφές στην δωδεκάδα για Παναθηναϊκό AKTOR και ΑΕΚ Betsson (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5 και LIVE από το SPORT24) στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Τούρκος τεχνικός, όπως είχε προαναγγείλει, θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Ηλίας Ζούρος θα έχει στην δωδεκάδα της Ένωσης τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του που τον είχε αφήσει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ Betsson: Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ