ΕΛΛΑΔΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτές είναι οι ομάδες του Final Four

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτές είναι οι ομάδες του Final Four
INTIME SPORTS

Ο Προμηθέας συμπλήρωσε το καρέ του Final Four για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο από 18 έως 20 Φεβρουαρίου.

Με καθυστέρηση περίπου ενάμιση μήνα, συμπληρώθηκε το καρέ του Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Προμηθέας πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενηθεί στα "Δύο Αοράκια" από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου. Εκεί όπου -εδώ και καιρό- βρίσκονται ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 13:00 στα γραφεία της ΕΟΚ, με τη διαδικασία να μεταδίδεται ζωντανά από την Ομοσπονδία μέσω Live Stream.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια που θα δούμε τέσσερις ομάδες να παλεύουν για το τρόπαιο με τέτοιον τρόπο, δεδομένου ότι ο "κανόνας" των τελευταίων ετών αφορούσε σε ημιτελικούς στην έδρα των ομάδων και τελικό σε ουδέτερο γήπεδο.

Η επιστροφή στη λογική του Final Four ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που άλλαξε η νέα διοίκηση της ΕΟΚ, η οποία φιλοδοξεί να δώσει (ξανά) χαρακτήρα γιορτής στην τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, που γίνεται υπό την αιγίδα της.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, στα "Δύο Αοράκια" θα βρεθούν περί τα 520 άτομα ως φίλαθλοι, δεδομένου ότι το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο κάνει λόγο για το 10% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ