Κρστιτς: “Θα παίξω με την εθνική”

Ο Νέναντ Κρστιτς ενημέρωσε πως θα είναι στο World Cup της Ισπανίας, με τη Σερβία, αφού πρώτα μιλήσει με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Τι είπε για τον Μεσίνα και τον τρόπο που του συμπεριφέρεται, αλλά και για τη σεζόν 2014-15.
Όλη τη σεζόν, είχε διάφορα προβλήματα. Όπως εξήγησε ο Νέναντ Κρστιτς, στη novosti.rs θέλει να παίξει με τη Σερβία στο World Cup “αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσω με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς, για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να είμαι χρήσιμος για την ομάδα και όχι επιζήμιος”.
Για μία ακόμη φορά η ΤΣΣΚΑ απέτυχε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Τι σκέφτεται για το ρόλο που είχε; ” Ειλικρινά, δεν είμαι ικανοποιημένος. Αλλά από την άλλη, οι προπονητές είναι αυτοί που επιλέγουν. Αν με ρωτάτε, θα σας πω ότι πιστεύω πως άξιζα περισσότερα. Ειδικά στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, όταν έπαιξα στη θέση “4”, για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ενδεχομένως, να το έκανα για λίγο, όταν ήμουν στην Παρτίζαν του Βουγιόσεβιτς. Αλλά τότε ήμουν πολύ πιο αδύνατος”.
Έχει ξεκάθαρη άποψη, γιατί η ομάδα του έχασε στον ημιτελικό; “Δεν ξέρω. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που χάσαμε ματς, στο οποίο ήμασταν στο +15 στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου. Πήγαμε στο Final Four με πολλά προβλήματα, προσπαθήσαμε να τα λύσουμε, αλλά όπως φάνηκε δεν τα καταφέραμε. Η ιστορία θα ήταν τελείως διαφορετική, αν τελειώναμε όπως έπρεπε το ματς με τη Μακάμπι”.
Τώρα επιστρέφεται στη VTB United League, όπου είστε στο 0-2 από τη Λοκομοτίβ. ” Παίζουμε στο Κρασνοντάρ και στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, κυρίως για τους εαυτούς μας και μετά για την ΤΣΣΚΑ”.
Στην ερώτηση “τι θα κάνεις την ερχόμενη σεζόν;” είπε ότι ” η ΤΣΣΚΑ έχει την option να με κρατήσει για άλλον ένα χρόνο. Οπότε, όλα είναι στο χέρι τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα”.