ΛΑΡΙΣΑ

Κρούσμα κορονοϊού και στη Λάρισα μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες της Λάρισας εμψυχώνουν τους συναθλητές τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Basket League 2020/21
Οι παίκτες της Λάρισας εμψυχώνουν τους συναθλητές τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Τέσσερις μέρες μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Λάρισα ενημέρωσε πως έχει και εκείνη επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της.

Το κρούσμα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, μετά από τον αγώνα με τη Λάρισα για την πρώτη αγωνιστική της Basket League, οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τη Ζενίτ.

Οι πράσινοι δεν ταξίδεψαν στην Αγία Πετρούπολη και τώρα, μία μέρα μετά, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν με τη σειρά τους πως έχουν και εκείνοι επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα στις τάξεις τους μετά από την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ενημέρωσή του, η Λάρισα τηρεί πλέον αυστηρά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και των αρμόδιων αρχών, την ώρα που και το Λαύριο και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται εδώ και ημέρες στην ίδια κατάσταση.

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ