NBA

Κρις Πολ: "Δεκαέξι χρόνια, εγχειρήσεις και σκληρή δουλειά, θα απολαύσω τη βραδιά"

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς © 2021 MARK J. TERRILL/ AP PHOTO

Ο Κρις Πολ ήταν ο κορυφαίος για τους Σανς στο έκτο ματς των τελικών της Δύσης κόντρα στους Κλίπερς και όπως είπε σε δηλώσεις του, θα το απολαύσει.

Οι Σανς βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στους τελικούς του ΝΒΑ και το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στην τεράστια εμφάνιση του Κρις Πολ απέναντι στους Κλίπερς, που σημείωσε 41 πόντους. Οι "Ήλιοι" επικράτησαν με 130-103 στο Game 6 και έκλεισαν τη θέση τους στους τελικούς του ΝΒΑ μετά από 28 χρόνια.

Όπως είπε ο Κρις Πολ μετά τη μεγάλη νίκη, οι Σανς θέλουν να το απολαύσουν, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος με τραυματισμούς για να φτάσει ως εδώ.

"Eίμαι πολύ ευτυχισμένος για όλους τους ανθρώπους γύρω μου. Πόσο μάλλον να πετυχαίνω κάτι τέτοιο εδώ στο Λος Άντζελες κόντρα στους Κλίπερς που και αυτοί είναι οικογένεια μου. Ήμουν στους Κλίπερς, παλέψαμε σκληρά, ο Μπίλι Κρίσταλ, είναι η οικογένεια μου. Σέβομαι απόλυτα την ομάδα αυτή, έχω απεριόριστο σεβασμό για τους οπαδούς των Κλίπερς. Αλλά αυτή εδώ η ομάδα μου πλέον, οι Σανς οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με τον coach Ουίλιαμς το κάναμε πριν 10 χρόνια στη Νέα Ορλεάνη και έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Είναι η οικογένεια μου εκεί πάνω, σας αγαπώ. Δεκαέξι χρόνια, εγχειρήσεις, σκληρή δουλειά, δύσκολες ήττες, αλλά θα απολαύσω τη βραδιά"

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ