EUROLEAGUE

Κράπικας: "Η άμυνα μας έκρινε το αποτέλεσμα"

Κράπικας: "Η άμυνα μας έκρινε το αποτέλεσμα"

Ο Γκιντάρας Κράπικας ενημέρωσε τους παίκτες του, στο ημίχρονο, ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το τρίποντο και τους εξήγησε πώς η Ζάλγκιρις θα έφτανε να φτάσει στη νίκη.

Ο κόουτς των Λιθουανών, ενημέρωσε πως "τ ην κρίσιμη ώρα, η άμυνα μας ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά ότι ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να "βρει" το τρίποντο, μετά την εξαιρετική αστοχία του πρώτου μισού. Τους εξήγησα πως αν θέλαμε να νικήσουμε, θα έπρεπε να παίξουμε άμυνα και το κάναμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, για αυτήν την τεράστια νίκη".

Ο Ουίλ Τσέρι επικέντρωσε στο ότι " ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ως είθισται, στην τρίτη περίοδο βγήκαμε νωθροί και κάναμε λάθη. Οι αντίπαλοι μας το εκμεταλλεύτηκαν και επέστρεψαν στο ματς. Μετά έγινε "σκυλομαχία". Δείξαμε πως έχουμε καρδιά ως ομάδα. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη και την πήραμε. Το δύσκολο κομμάτι ήταν όταν άρχισαν το πικ εντ ρολ και τα δύσκολα σουτ. Εμείς υποπέσαμε σε λάθη και κάναμε κακές επιλογές. Ο κόουτς μας έλεγε διαρκώς να "πιάσουμε" τους σουτέρ, αλλά δεν το κάναμε. Όταν έγινε αυτό, πήραμε το ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ