EUROLEAGUE

Κούζμιτς: "Μπορούμε την ανατροπή"

Κούζμιτς: "Μπορούμε την ανατροπή"

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς στη Βιτόρια και εξήγησε ότι οι "πράσινοι" θα ψάξουν την ανατροπή στο ΟΑΚΑ ώστε να επιστρέψουν στη Fernando Buesa Arena.

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το 2-0 στην προημιτελική σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό και ο Όγκνιεν Κούζμιτς τόνισε ότι οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος σέντερ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Παίξαμε καλύτερα σε αυτό το ματς σε σχέση όμως δεν ήταν η βραδιά μας. Πλέον θέλουμε δυο νίκες στο ΟΑΚΑ ώστε να επιστρέψουμε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε καλύτερα. Κάναμε κάποια ανόητα φάουλ, προσπαθήσαμε και πλέον θέλουμε να κερδίσουμε τη Λαμποράλ Κούτσα στην έδρα μας ώστε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Το 0-2 δεν έχει ανατραπεί ποτέ ως τώρα... Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Μπουρούσης είναι πολύ έμπειρος και σημαντικός παίκτης όμως υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι αποφασίζουν για το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ