Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κούτουλας: "Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας"

Κούτουλας: "Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας"

Να περιορίσουν τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους θέλουν στον Ιωνικό Νικαίας, προκειμένου να περάσουν από την έδρα της Ένωσης Ιλίου την προσεχή Κυριακή (14/2, 17:00) και να διευρύνουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

"Αρχίζουμε και βρίσκουμε τον ρυθμό μας μετά τις δυο ήττες που κάναμε από τον Πανιώνιο και τον Αμύντα, όπου παρουσιαστήκαμε κακοί. Τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε και ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα και με την απόδοση μας στα δυο τελευταία παιχνίδια όπου κερδίσαμε με τον Εργοτέλη και τον Πανελευσινιακό" δήλωσε ο Νίκος Κούτουλας, που έκανε πολύ καλή δουλειά στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό την περασμένη Κυριακή.

"Το Ίλιον είναι μια πολύ καλή ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στην έδρα του το Ίλιον είναι δυνατό και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όπως έκανε και με τον Πανιώνιο" συνεχίζει ο έμπειρος πόιντ γκαρντ της ομάδας της Νίκαιας, αναφορικά με την αναμέτρηση με την Ένωση Ιλίου και συμπληρώνει: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει σχεδιάσει ο προπονητής όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας"

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ