ΡΕΘΥΜΝΟ

Koυφός: "Θέλουμε λίγο χρόνο"

Koυφός: "Θέλουμε λίγο χρόνο"
Κουφος

Το Ρέθυμνο ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη

Μετά την πρόκριση του ΑΓΟΡ στην δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Στέργιος Κουφός σχολίασε: " Δόξα τω Θεό ξεκινήσαμε καλά τις επίσημες υποχρεώσεις μας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα δεν είναι αυτή, η εικόνα της ομάδας μας. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Μέσα από τα φιλικά και το Κύπελλο, προσπαθούμε να δέσουμε. Κάποια παιδιά ήρθαν τώρα στην ομάδα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο".

Aπό την πλευρά των παικτών ο αρχηγός της κρητικής ομάδας Γιώργος Κούμουλος τόνισε: Γιώργος Κούμουλος: " Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι ουσιαστικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Όταν θα γίνει το παιχνίδι με την Ξάνθη, σίγουρα θα είναι πιο δυνατό και θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα".

To νέο απόκτημα του Ρεθύμνου Γιάννης Γκαγκαλούδης παρατήρησε ότι η ομάδα του δείχνει βελτίωση. " Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε. Αυτή η ομάδα μέρα με την ημέρα βελτιώνεται και πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον. Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι θα μας βγει στην πορεία. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου τον αντίπαλο. Όσον αφορά την κλήρωση, θα παίξουμε με όλους κάποια στιγμή. Από την άλλη, είναι θετικό για εμάς, που φεύγει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό νωρίς".



TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ