STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουφός: "Παλικάρια οι παίκτες μου"

Κουφός: "Παλικάρια οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σπουδαία νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Στέργιος Κουφός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για το παιχνίδι που έκαναν κόντρα στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

" Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και φυσικά για τη νίκη. Ήταν πραγματικά παλικάρια και τους αξίζουν πολλά μπράβο", ανέφερε αρχικά ο Στέργιος Κουφός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που δυσχέρανε ακόμη περισσότερο το έργο μας. Η νίκη μας πιστεύω πως ήταν δίκαιη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

Μπαρτζώκας: "Δίκαιη η νίκη του Ρεθύμνου"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: " Σίγουρα η νίκη του Ρεθύμνου είναι δίκαιη. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ με μια σημαντική διαφορά. Έχω όμως παράπονα από τους διαιτητές κυρίως για την αντιμετώπισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως τα σφυρίγματά τους δεν είχαν την ίδια λογική και στις δύο ρακέτες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ