ΜΠΑΣΚΕΤ

Κουφός: "Να πάρουμε το πάνω χέρι"

Κουφός: "Να πάρουμε το πάνω χέρι"
Κουφός

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για τον μεγάλο... τελικό με αντίπαλο τα Τρίκαλα

Η ομάδα του Στέργιου Κουφού υποδέχεται τα Τρίκαλα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή.
Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Στέργιος Κουφός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη, αν θέλει να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή.

"Για εμάς ο αγώνας με τα Τρίκαλα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Τα παιδιά περίμεναν 23 αγωνιστικές για να πάρουν μία νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα να νιώσουν για πρώτη φορά ότι έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση σωτηρία.

Και πιστεύω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Τα Τρίκαλα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, καθώς στηρίζεται στον ψυχισμό των Ελλήνων παικτών του, οι οποίοι έχουν δείξει ότι παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω ότι η δουλειά που κάνουμε θα φανεί στο γήπεδο και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας τη νίκη",

κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Καρύδας χαρακτήρισε το ματς το πιο κρίσιμο για τη σωτηρία της ομάδας του: " Είναι ένας ακόμη τελικός. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε και συνάμα να καλύψουμε την διαφορά των τριών πόντων του πρώτου αγώνα, ώστε στη συνέχεια να χρειαζόμαστε ένα μόλις βήμα για να σωθούμε.

Τα Τρίκαλα είναι επικίνδυνος αντίπαλος, όμως γνωρίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε νικητές".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ