ΣΕΠΚ

Κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΣΕΠΚ

Κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΣΕΠΚ

Σήμερα, 29 Ιανουαρίου, και ώρα 20:00 αναμένεται ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ) να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την πρώτη του εκδήλωση για το 2017 θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ο ΣΕΠΚ σήμερα (29/1, 20:00), κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όλα έτοιμα για το πρώτο... ραντεβού.

Οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για "καλή χρονιά" στην πρώτη εκδήλωση του ΣΕΠΚ για το 2017. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (29/1, 20.00), στο ξενοδοχείο "Athens Avenue Hotel" (Λεωφ. Συγγρού 182).

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο θα βραβευτούν οι προπονητές που κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές με τις ομάδες τους τη σεζόν 2015-2016, ενώ θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ οι Τάκης Κορωναίος, Σταύρος Κατσαφάδος, Νίκος Νεσιάδηςκαι Δημήτρης Μπασούρης.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ προσκαλεί όλα τα μέλη του να δώσουν για ακόμα μία χρονιά δυναμικό παρών σε αυτή την εκδήλωση, για να χειροκροτήσουν τους διακριθέντες και να ανταλλάξουν όλοι μαζί ευχές για τη νέα χρονιά".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ