ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Κουφός: Ολοκληρώνεται η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, δεν προλαβαίνει ΤΣΣΚΑ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώνονται τα διαδικαστικά για τον Κώστα Κουφό και μένει να ανακοινωθεί άμεσα από τον Ολυμπιακό. Δεν θα αγωνιστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο έμπειρος σέντερ.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε αστραπιαία προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Χασάν Μάρτιν. Προσέγγισε τον Κώστα Κουφό και αμέσως βρέθηκε κοινό σημείο επαφής.

Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και πλέον απομένει η ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Βέβαια, μοιάζει απίθανο ο πολύπειρος ψηλός να κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη (25/2 στις 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Αυτό διότι τα διαδικαστικά για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής είναι πιο δύσκολα αυτή την περίοδο, ενώ έχοντας μείνει ένα χρόνο εκτός δράσης, δεν είναι απλό να μπει και να παίξει μπάσκετ μέσα σε 3-4 μέρες.

Συνεπώς, θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ενσωματωθεί και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να κάνει το ντεμπούτο του στις 3 Μαρτίου με την Μπασκόνια στη Βιτόρια για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Βέβαια για χάρη του είναι πολύ πιθανό να οργανωθεί και φιλικό παιχνίδι την επόμενη Δευτέρα (αυτή τη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται το Λαύριο) για να προλάβει να προσαρμοστεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ