Κορονοϊός: Εξετάσεις και… καραντίνα για τους παίκτες των Ράπτορς

Οι παίκτες των Τορόντο Ράπτορς έκαναν εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και πλέον μπαίνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.
Οι Τορόντο Ράπτορς ήταν η τελευταία -χρονικά- ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα στους Γιούτα Τζαζ του Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Έτσι, οι περσινοί Πρωταθλητές του NBA πέρασαν από εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από τον ιό κάποιος από τους παίκτες και πλέον άπαντες στην ομάδα βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων.
Παρ’ όλα αυτά, ο σύλλογος του Τορόντο πήρε τα μέτρα του και έτσι όλοι οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και κάθε άλλο μέλος της ομάδας μπαίνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.
Photo Credits: AP Photo/Rick Bowmer