NBA

Κοντά στην επιστροφή ο Ραζόν Ρόντο

Los Angeles Lakers guard Rajon Rondo (9) during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu)
Los Angeles Lakers guard Rajon Rondo (9) during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Με τον Ραζόν Ρόντο στις τάξεις τους αναμένεται να παραταχθούν οι Λέικερς στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Ρόκετς για το δεύτερο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση φαίνεται πως βρίσκεται ο 34χρονος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Ραζόν Ρόντο. Αν και οι ελπίδες των Λέικερς για συμμετοχή του στη σειρά με τους Μπλέιζερς δεν επιβεβαιώθηκαν, ο βετεράνος γκαρντ ίσως αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα απέναντι στους Ρόκετς.

Ο Ραζόν Ρόντο, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση για κάταγμα στον αντίχειρα τον Ιούλιο, έχασε τα παιχνίδια με τους Μπλέιζερς καθώς ταλαιπωρούταν από μυικούς σπασμούς στην πλάτη. Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και έχει ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις των Λέικερς.

Έτσι, ο προπονητής των Λιμνανθρώπων, Φρανκ Βόγκελ δήλωσε αισιόδοξος πως ο Ρόντο θα είναι διαθέσιμος για το την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Χιούστον, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Μάικ Τρουντέλ. "Ελπίζουμε να τον έχουμε με φόρμα στον πάγκο και στο ροτέισον την Παρασκευή". Έτσι, ενδέχεται να δοθεί τέλος σε μία περίοδο απραξίας περίπου δύο μηνών, ενώ οι Λέικερς θα έχουν μία ακόμα λύση στην περιφερειακή τους γραμμή.

Σχολιάζοντας την επικείμενη επιστροφή του Ρόντο στο παρκέ, ο συμπαίκτης του Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ δήλωσε: "Είναι καλά τον τελευταίο καιρό. Επικοινωνεί πολύ μαζί μας, κάτι που κάνει πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης ανάμεσα στις άλλες δύο ηγετικές προσωπικότητες της ομάδας. Είναι στρατηγός στο παρκέ όταν αγωνίζεται, πάντα προσπαθεί να φέρει τον καθένα στη σωστή θέση. Είναι υπέροχο να τον έχουμε στο παρκέ μαζί μας."

Τη φετινή σεζόν ο Ραζόν Ρόντο μετράει 7.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ