ΣΙΞΕΡΣ

Κοντά στη χρεοκοπία ο Σίμονς λόγω της πολυτελούς ζωής του

Ο Μπεν Σίμονς σε προθέρμανση των Φιλαντέλφια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς σε προθέρμανση των Φιλαντέλφια Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Η απόφαση του Μπεν Σίμονς να απέχει από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Σίξερς του έχει κοστίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, ενώ σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Χάουαρντ Έσκιν, ο σταρ της Φιλαντέλφια βρίσκεται πολύ κοντά στη χρεοκοπία.

Οι Σίξερς τον τιμωρούν με πρόστιμα καθώς απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Εκείνος όμως δεν δείχνει να πτοείται και συνεχίζει την πολυτελή ζωή που ζει και που περιλαμβάνει πανάκριβα αυτοκίνητα και πολυτελείς βίλες. Ο λόγος για τον Μπεν Σίμονς του οποίου οι σχέσεις με την ομάδα της Φιλαντέλφια εξακολουθούν να περπατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Ο σταρ των Σίξερς θέλει άμεσα να γίνει ανταλλαγή, μέχρι όμως να γίνει αυτό συνεχίζει να ξοδεύει κάθε μήνα πολλά εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Χάουαρντ Έσκιν που μίλησε σε ραδιόφωνο της Αμερικής, ο Αυστραλός γκαρντ βρίσκεται κοντά στο όριο της χρεοκοπίας καθώς τα χρήματα που ξοδεύει κάθε μήνα για την πολυτελή ζωή του σε συνδυασμό με τα πρόστιμα των Σίξερς, κάποια στιγμή τελειώνουν.

"Ενημερώθηκα από έμπιστη πηγή ότι βρίσκεται κοντά στην χρεοκοπία", ανέφερε ο Έσκιν που συμπλήρωσε. "Χάνει πολλά λεφτά από τα πρόστιμα αλλά ξοδεύει εξίσου πολλά. Το σπίτι του κοστίζει 17,5 εκατομμύρια δολάρια, συν ότι πρέπει να πληρώνει και τους φόρους. 17,5 εκατομμύρια για ένα σπίτι! Έχει δύο σπίτια στη Φιλαντέλφια που κοστίζουν γυρω στα 8-9 εκατομμύρια. Παίρνει καινούργιο αμάξι κάθε μήνα που κοστίζει γύρω στα 400-500 χιλιάρικα. Ξοδεύει τα χρήματα λες και είναι ένα τίποτα, λες και δεν θα τελειώσουν ποτέ. Όπως με ενημέρωσε η πηγή μου, έχει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας".

Ήδη ο Μπεν Σίμονς προσπαθεί να πουλήσει ένα σπίτι για 5 εκατομμύρια δολάρια στο Νιου Τζέρζι ενώ από το συμβόλαιό του με τους Σίξερς που έχει ισχύ για τρία ακόμα χρόνια απομένουν συνολικά 110 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS ΣΙΞΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ