ΡΕΘΥΜΝΟ

Κοντά με τον Τσενκ Ακιόλ

Κοντά με τον Τσενκ Ακιόλ
Ακιόλ

Το Ρέθυμνο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τσενκ Ακιόλ και αναμένονται εξελίξεις.

Ο 20χρονος γκαρντ (υψ. 2.00) αποχώρησε πρόσφατα από την Εφές Πίλσεν και είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο μάνατζερ δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον αφήσει να πάει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Τούρκος διεθνής αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για την κρητική ομάδα καθώς είναι επιπέδου Ευρωλίγκα και θα δώσει ακόμα μία λύση στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σαραντινός: "Θα πανηγυρίσουμε ξανά επιτυχίες"


Ο Νίκος Σαραντινός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη μίλησε για την πορεία του ΑΓΟΡ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα λέγοντας: " Την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ικανοποιητική.

Αλλά όπως ξέρετε καμιά ομάδα δεν έπεσε κατηγορία από την 6η αγωνιστική. Τον δικό μας απολογισμό νικών-ηττών έχουν παράλληλα και άλλες 4 ομάδες της κατηγορίας.

Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι, αγωνιστικά αν εξαιρέσουμε τις 2 μεγάλες ομάδες και τον Πανελλήνιο που είναι φέτος η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όλες οι υπόλοιπες χάνουν ακόμη και στην έδρα τους και γενικώς φέτος το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του αμφίρροπου χαρακτήρα των αποτελεσμάτων κάθε αγωνιστικής



".

O πρόεδρος της κρητικής ομάδας μίλησε και για τη συνεργασία της διοίκησης με τον Αργύρη Πεδουλάκη. " Ο νέος προπονητής μας κ. Αργύρης Πεδουλάκης, καταξιωμένος στα παρκέ της Α1 και σαν παίκτης αλλά και σαν κόουτς έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Α1 και φυσικά μια άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού η οποία όμως, όπως είναι λογικό, χρειάζεται λίγο χρόνο για να αφομοιωθεί και από τους παίκτες.

Η συνεργασία μας με τον κ. Αργύρη Πεδουλάκη είναι άριστη. Ερευνούμε και θα ερευνούμε ακόμη περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν και προχωράμε στη υλοποίηση του σχεδιασμού μας δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό"

.

Αναφορικά με την αναζήτηση παικτών σχολίασε: " Όπως γνωρίζετε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αναζητάς παίκτες ,στο μέσον της σεζόν και δη ξένους ή κοινοτικούς που να πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτουμε.

Ήδη αύριο έρχεται ο Ρέτζι Φρίμαν και έπεται συνέχεια , που μας κάνει αισιόδοξους ότι σύντομα η ομάδα θα δείξει πάλι τον καλό της εαυτό και θα πανηγυρίσουμε ξανά επιτυχίες"

.

Ο Σαραντινός στάθηκε και στη στήριξη των φιλάθλων του ΑΓΟΡ. " Αυτές τις στιγμές που χρειαζόμαστε ηρεμία και καθαρό μυαλό, έχουμε ανάγκη την αγάπη και την συμπαράσταση όλων των φίλων μας. Θέλω να πω σ’ αυτό το σημείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την άψογη συμπεριφορά τους μέχρι τώρα στο γήπεδο και να παρακαλέσω να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας αποδεδειγμένα στο παρελθόν, σε πέτρινες εποχές.

Μας στήριξε και πρόσφατα και συγκεκριμένα στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, απέναντι στην Ολυμπιάδα, όταν και δε σταμάτησε να εμψυχώνει τους παίχτες μας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο, φίλους που θα εμψυχώνουν την ομάδα μας δυναμικά, αδιάκοπα και κόσμια

".

Ο πρόεδρος του ΑΓΟΡ ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί τμήμα σκάουτινγκ με υπεύθυνο τον Στέργιο Κουφό.











TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ